Opozorilo KupujemDoma.si uporablja piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, nemoteno delovanje vseh funkcij spletne strani, prikazovanje oglasov in merjenje ter analizo podatkov o uporabi spletne strani. Za več informacij v zvezi s piškotki, njihovo uporabo in upravljanjem, kliknite tukaj. Strinjam se

KupujemDoma.si je prvi slovenski marketplace po vzoru tujema Amazona. Na enem mestu združujemo spletne trgovine in ponudnike.

Želimo poenostaviti spletno nakupovanje

Verjamemo, da je spletno nakupovanje lahko enostavnejše. Spletna stran KupujemDoma.si je bila vzpostavljena z namenom, da vsakemu slehernemu gospodinjstvu v Sloveniji omogočimo brezskrben in varen nakup vseh želenih izdelkov iz udobja svojega doma.

Ustvarjamo boljšo nakupovalno izkušnjo

Z združevanjem ponudnikov in spletnih trgovin na enem mestu omogočamo enostavnejše in zabavnejše nakupovanje. Nakup na KupujemDoma.si deluje popolnoma enako kot na ostalih spletnih trgovinah, v košarico kupec doda izdelke, pri naročilu vpiše kontaktne podatke, podatke za naslov ter izstavitev računa, pri naročilu izbere način plačila in naročilo odda.Kako deluje?

Pomagamo vam pri dosegu novih kupcev

Spletna platforma KupujemDoma.si predstavlja prvo tovrstno spletno platformo (”marketplace”) v slovenskem prostoru, ki na enem mestu po vzoru tujega Amazona ali eBay združuje ponudnike in kupce. Ponudnikom tako pomagamo dosegati nove kupce, kupcem pa na enem mestu omogočamo pregled celovite ponudbe in nepozabno nakupovalno izkušnjo.