Opozorilo KupujemDoma.si uporablja piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, nemoteno delovanje vseh funkcij spletne strani, prikazovanje oglasov in merjenje ter analizo podatkov o uporabi spletne strani. Za več informacij v zvezi s piškotki, njihovo uporabo in upravljanjem, kliknite tukaj. Strinjam se

Spletna stran Kupujemdoma.si je bila vzpostavljena z namenom, da vsakemu slehernemu gospodinjstvu v Sloveniji omogočimo brezskrben in varen nakup vseh želenih izdelkov iz udobja svojega doma.

Naša življenja so se čez noč spremenila in izhod iz hiše ali stanovanje lahko za vsakogar predstavlja nevarnost okužbe z novim virusom Covid-19. Da bi pomagali in vsem omogočili nakup želenih produktov iz varnega zavetja svojega doma, smo vzpostavili spletno stran, na kateri lahko dostopate do želenih izdelkov iz domačega naslonjača.

Vsi produkti na spletni strani Kupujemdoma.si so vam na voljo na varen in brezkontaktni način. Dostava na dom ali osebni prevzem znotraj občine v kateri prebivate sta edina možna načina na katera lahko dostopate do želenih produktov. V ta namen je na spletni strani Kupujemdoma.si narejen tudi poseben filter, s katerim lahko izbirate ali želite, da vam ponudniki produkte dostavijo na dom, ali želite želene produkte brezkontaktni prevzeti na lokaciji ponudnika.

Da bo vaš nakup varen, je produkte na spletni strani Kupujemdoma.si možno plačati le preko spletnega plačila ali plačila položnice na TRR ponudnika.