Opozorilo KupujemDoma.si uporablja piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, nemoteno delovanje vseh funkcij spletne strani, prikazovanje oglasov in merjenje ter analizo podatkov o uporabi spletne strani. Za več informacij v zvezi s piškotki, njihovo uporabo in upravljanjem, kliknite tukaj. Strinjam se

O nas


Spletna stran Kupujemdoma.si združuje ponudnike najrazličnejših produktov od hrane, pijače, do produktov osebne nege, zabave in mode, ki omogočajo dostavo na dom ali osebni prevzem kupljenih produktov. Nakupovanje je postalo varno, enostavno in zabavno. Preglejte kategorijo produktov ki vas zanima ali pa v iskalnik vpišite iskani produkt, preverite razpoložljivost, stopite v kontakt s ponudnikom in se dogovorite za način dostave. Enostavno in varno :)


Za uporabnike

Za vse ki vam računalniki niso blizu pa smo organizirali tudi spletnega asistenta, ki vam bo na telefonski številki: 031 262 903 pomagal pri spletnem nakupovanju in vas brezplačno povezal s ponudnikom iskanih produktov.


Kdo smo


Smo ekipa mladih in skrbih posameznikov, ki želimo pomagati ljudem in trgovcem v teh težkih časih, ko so nam osebni stiki onemogočeni in ko je solidarnost ter pomoč drug drugemo ključna vrednota družbe. Zavedamo se odgovornosti vsakega posameznika in resnosti trenutne situacije, zato si želimo, da družine, starostniki in naši bližnji ne bodo več potrebovali nakupe opravljati v trgovinah, temveč bodo do njih lahko dostopali le z nekaj kliki na spletu, produkte pa bodo prejeli dostavljene pred vrata svojega doma.

Združili smo moči in svoja znanja ter z mislijo na boljšo jutri vzpostavili spletno stran Kupujemdoma.si, saj želimo, da naša strast do digitala in IT-ja doprinese k svetlejši, prijaznejši in bolj varni prihodnosti.


Ekipa

Robi Pritržnik, pobudnik ideje in vodja
e: [email protected]


Nik Orter, tehnični guru 
e: [email protected]


Dejan Krivec, ninja za mobilne rešitve

e: [email protected]

Dejan Krivec

Foreach Labs


ForEach je ekipa mladih nadobudnih strokovnjakov s področja IT in naprednih tehnologij, ki je z namenom prispevati skupnosti okrepila svoje vrste, združila moči ter znanje, povezala ljudi ter strokovnjake in vzpostavila portal Delamdoma.si, sedaj pa se je podala novim dogodivščinam na proti, in poleg dela od doma, ljudem zagotovila tudi varno nakupovanje od doma  Ostanimo doma, bodimo produktivni in solidarni je naš moto, ki vsak dan generira nove ideje in kreira nova poslanstva.