Opozorilo KupujemDoma.si uporablja piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, nemoteno delovanje vseh funkcij spletne strani, prikazovanje oglasov in merjenje ter analizo podatkov o uporabi spletne strani. Za več informacij v zvezi s piškotki, njihovo uporabo in upravljanjem, kliknite tukaj. Strinjam se

Kaj je KupujemDoma.si?

Spletna platforma KupujemDoma.si predstavlja prvo tovrstno spletno platformo (”marketplace”) v slovenskem prostoru, ki na enem mestu po vzoru tujega Amazona ali eBay združuje ponudnike in kupce.


Poglej ponudbo

Kako deluje nakup na KupujemDoma.si?

Nakup na KupujemDoma.si deluje popolnoma enako kot na ostalih spletnih trgovinah, v košarico kupec doda izdelke, pri naročilu vpiše kontaktne podatke, podatke za naslov in morebitno izstavitev računa, pri naročilu izbere način plačila in naročilo potrdi. 


Poglej ponudbo


Kakšne so prednosti KupujemDoma.si?

Prednost na KupujemDoma.si je prav gotovo možnost nakupa pri večih ponudnikih hkrati. Sistem namreč dovoljuje, da uporabnik v košarico doda več izdelkov in odda eno naročilo, ki ga prejmejo ponudniki posamično. Tako je nakupovanje enostavnjejše, hitrejše in bolj zabavno. Platforma prav tako ponuja enoten pogled na izdelke in možnost raznoraznih filtrov, ki kupcu poenostavijo iskanje. 

Ponudniki imajo možnost vzpostavitve svoje spletne trgovine direktno na platformi KupujemDoma v nekaj enostavnih korakih. Potrebna je registracija na portalu, vnos podatkov o dostavi in načinih plačila ter vnosom podatkov o izdelkih.


Kakšni so možni načini plačila na KupujemDoma.si?

KupujemDoma.si trenutno omogoča plačilo s kreditnimi karticami, plačilo po predračunu, plačilo po povzetju in plačilo s kriptovalutami.


Kakšna je vizija KupujemDoma.si

Vizija KupujemDoma.si je postati slovenski Amazon in tako omogočiti največji marketplace v Sloveniji, ki bo ponudnikom omogočal lažji dostop do kupcev, povečal prodajo, obenem pa uporabnikom omogočil enostaven in zabaven nakup.