Opozorilo KupujemDoma.si uporablja piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, nemoteno delovanje vseh funkcij spletne strani, prikazovanje oglasov in merjenje ter analizo podatkov o uporabi spletne strani. Za več informacij v zvezi s piškotki, njihovo uporabo in upravljanjem, kliknite tukaj. Strinjam se

Gihere - Burundi - 225g kava v zrnju - Good Life Coffee Roasters, Helsinki

13,30 
Na zalogi
+

  • Pinterest

Opis

GIHERE - BURUNDI

 

     Lauri Pipinen se je pred nekaj leti odločil, da je čas, da nekaj spremeni. Good Life Coffee kavarno je odprl v Kalliu v Helsinkih leta 2012 in se odločil, da bo kava na prvem mestu s poudarkom na visokokakovostnih zrnih in skrbno izbranih metodah priprave. Na obisku v Londonu v času barista svetovnega prvenstva 2010, je Pipinen spoznal Samulija Ronkanena, navdušenca nad kavo, ki je kasneje postal lastnik in glavni pražar Good Life Coffee Roasters.

     Od takrat do danes je Lauri nabral kar nekaj lovorik! Finski barista prvak, prvak v "brewer's cup"-u in v latte-art! »Naša osnovna ideja je, da dobra kava ni tako težka. Kupite boljša zrna in uporabljate čisto opremo ter dobro vodo!", pravi Pipinen!

   Ta kava prihaja iz Burundija, majhne državice v osrčju Afrike, znane po odličnih kavah, a hkrati po državnih nemirih in za povrh še te slastne lavne češnje napade majhen črviček, ki ustvari t.i. "potato defect"

    Vendar brez skrbi, ta letina je prispela do Finske brez tega nepridiprava in fantje iz Good Life Coffee pravijo, da boste po pripravi lahko v skodelici okusili nežno kislino slive ob afriški sladkobi rjavega sladkorja in nežnih cvetličnih notah.

 

     Pričakujte note slive, cvetlične note in rjavega sladkorja!


Pražena v finski pražarni specialty kave, Good Life Coffee Roasters.

 

  •  Poreklo: Burundi
  •  Regija: Ngozi
  •  Sorta: Red Bourbon
  •  Obdelava: natural (naravni proces)
  •  Višina: 1700 mnv
  •  Primerna za filter načine priprave
  •  Datum praženja: 3.3.2021

Podrobnosti

Dostava na dom :