Opozorilo KupujemDoma.si uporablja piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, nemoteno delovanje vseh funkcij spletne strani, prikazovanje oglasov in merjenje ter analizo podatkov o uporabi spletne strani. Za več informacij v zvezi s piškotki, njihovo uporabo in upravljanjem, kliknite tukaj. Strinjam se

NOVOST: Omogočili smo možnost nakupa produktov s kriptovalutami

16.04.2020
Robi Pritržnik

Kupujemdoma.si - Ne le prvi marketplace v Sloveniji, temveč prvi marketplace na svetu, ki omogoča nakup produktov s kriptovalutami

Kupujemdoma.si je nova spletna platforma, ki po vzoru svetovno znanega Amazona predstavlja prvi marketplace v slovenskem prostoru, katerega namen je združiti lokalne slovenske ponudnike in kupce na enem spletnem mestu.

Fizična vrata trgovin so se morala zapreti, zato je Kupujemdoma.si ponudil vsem ponudnikom in kupcem, nova, digitalna vrata, ki jim omogočajo medsebojen stik in nakup. Ogled ponudbe trgovcev, kmetij in številnih drugih ponudnikov še nikoli ni bil enostavnejši – varno iz udobja svojega doma.

Ekipa Kupujemdoma.si vsak teden preseneča z novostmi na novi platformi. Poleg številnih funkcionalosti, ki kupcem omogočajo enostaven pregled in iskanje želenih produktov ponudnikov, se platformi iz dneva v dan pridružujejo novi ponudniki. Kupujemdoma.si tako že omogoča pregled ponudbe kar 51 ponudnikov iz cele slovenije – od hrane, do mode in produktov za osebno nego, prosti čas ter dom.

 

Možnost izbire načina dostave

Platforma omogoča različne možnosti dostave in brezkontaktni osebni prevzem kupljenih produktov na lokalciji ponudnikov.

 

Možnost izbire načina plačila

Kako želite kupiti/plačai želene izdelke se lahko odločite sami. Kupljene produkte je mogoče plačati na različne načine, po prevzemu ali s pomočjo spletnih plačil.

 

Novosti za ponudnike in kupce: omogočili smo kripto plačila

Ekipa Kupujemdoma.si združila moči s podjetjem Eligma, ki je razvilo unikaten plačilni sistem GoCrypto, kateri omogoča vsem kupcem, da svoje želene produkte lahko kupijo s kriptovalutami.

Kupujemdoma.si je postal prvi marketplace na svetu, ki svojim uporabnikom omogoča plačila s kriptovalutami.


In kaj že lahko kupite na Kupujedoma.si s kriptovalutami?

Vaš prvi kripto nakup na marketplace Kupujemdoma.si je lahko ”kripto pivo” :), saj se je kot prvi pondunik, ki omogoča svojim kupcem nakup s kriptovalutami za to možnost odločila pivovarna LOO-BLAH-NAH. Pri njih tako lahko že danes z uporabo GoCrypto naročite svoje kriptopivo.

Vizija Kupujedoma.si je, da z vključevanjem novih, naprednih tehnologij in pristopov poenostavlja nakupne procese kupcev in ponudnikov. Možnost sprejemanja kriptoplačil je zato zagotovo eden izmed novih mejnikov na tej poti.

Sodelovanje s podjetjem Eligma d.o.o., ki uspešno trži in razvija plačilni sistem GoCrypto omogoča ponudnikom prejemanje plačil z naslednjimi kriptovalutami: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum in GoCrypto, pri čemer ponudnik vselej na svoj račun dobi EUR vrednost nakupa.

 

Kmalu se bodo kripto ponudbi pridružili tudi novi ponudniki in tako razširili ponudbo kripto produktov.

Prednost uporabe sistema GoCrypto za ponudnike je njegova popolna enostavnost, saj ponudnik za vsak opravljen nakup prejmejo plačilo v evrih. Pridružitev je zelo enostavna, potrebna je registracija na spletni strani GoCrypto:  https://goc.to/QdGB

 

Enostavno, varno in zabavno

Kupujemdoma.si