Opozorilo KupujemDoma.si uporablja piškotke za zagotavljanje kvalitetne uporabniške izkušnje, nemoteno delovanje vseh funkcij spletne strani, prikazovanje oglasov in merjenje ter analizo podatkov o uporabi spletne strani. Za več informacij v zvezi s piškotki, njihovo uporabo in upravljanjem, kliknite tukaj. Strinjam se

KupujemDoma.si Blog

01.04.2020
Robi Pritržnik

Nagradna igra KupujemDoma.si

04.05.2020
Robi Pritržnik

Sodeluj v nagradni igri na Facebooku: https://www.facebook.com/kupuj...

NOVOST: Omogočili smo možnost nakupa produktov s kriptovalutami

16.04.2020
Robi Pritržnik

Kupujemdoma.si - Ne le prvi marketplace v Sloveniji, temveč prvi marketplace na svetu, ki omogoča nakup produktov s kriptovalutami

Kupujemdoma.si je nova spletna platforma, ki po vzoru svetovno znanega Amazona predstavlja prvi marketplace v slovenskem prostoru, katerega namen je združiti lokalne slovenske ponudnike in kupce na enem spletnem mestu.

Fizična vrata trgovin so se morala zapreti, zato je Kupujemdoma.si ponudil vsem ponudnikom in kupcem, nova, digitalna vrata, ki jim omogočajo medsebojen stik in nakup. Ogled ponudbe trgovcev, kmetij in številnih drugih ponudnikov še nikoli ni bil enostavnejši – varno iz udobja svojega doma.

Ekipa Kupujemdoma.si vsak teden preseneča z novostmi na novi platformi. Poleg številnih funkcionalosti, ki kupcem omogočajo enostaven pregled in iskanje želenih produktov ponudnikov, se platformi iz dneva v dan pridružujejo novi ponudniki. Kupujemdoma.si tako že omogoča pregled ponudbe kar 51 ponudnikov iz cele slovenije – od hrane, do mode in produktov za osebno nego, prosti čas ter dom.

 

Možnost izbire načina dostave

Platforma omogoča različne možnosti dostave in brezkontaktni osebni prevzem kupljenih produktov na lokalciji ponudnikov.

 

Možnost izbire načina plačila

Kako želite kupiti/plačai želene izdelke se lahko odločite sami. Kupljene produkte je mogoče plačati na različne načine, po prevzemu ali s pomočjo spletnih plačil.

 

Novosti za ponudnike in kupce: omogočili smo kripto plačila

Ekipa Kupujemdoma.si združila moči s podjetjem Eligma, ki je razvilo unikaten plačilni sistem GoCrypto, kateri omogoča vsem kupcem, da svoje želene produkte lahko kupijo s kriptovalutami.

Kupujemdoma.si je postal prvi marketplace na svetu, ki svojim uporabnikom omogoča plačila s kriptovalutami.


In kaj že lahko kupite na Kupujedoma.si s kriptovalutami?

Vaš prvi kripto nakup na marketplace Kupujemdoma.si je lahko ”kripto pivo” :), saj se je kot prvi pondunik, ki omogoča svojim kupcem nakup s kriptovalutami za to možnost odločila pivovarna LOO-BLAH-NAH. Pri njih tako lahko že danes z uporabo GoCrypto naročite svoje kriptopivo.

Vizija Kupujedoma.si je, da z vključevanjem novih, naprednih tehnologij in pristopov poenostavlja nakupne procese kupcev in ponudnikov. Možnost sprejemanja kriptoplačil je zato zagotovo eden izmed novih mejnikov na tej poti.

Sodelovanje s podjetjem Eligma d.o.o., ki uspešno trži in razvija plačilni sistem GoCrypto omogoča ponudnikom prejemanje plačil z naslednjimi kriptovalutami: Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum in GoCrypto, pri čemer ponudnik vselej na svoj račun dobi EUR vrednost nakupa.

 

Kmalu se bodo kripto ponudbi pridružili tudi novi ponudniki in tako razširili ponudbo kripto produktov.

Prednost uporabe sistema GoCrypto za ponudnike je njegova popolna enostavnost, saj ponudnik za vsak opravljen nakup prejmejo plačilo v evrih. Pridružitev je zelo enostavna, potrebna je registracija na spletni strani GoCrypto:  https://goc.to/QdGB

 

Enostavno, varno in zabavno

Kupujemdoma.si

Omogočili smo spletna plačila

04.04.2020
Robi Pritržnik

Nakupovanje še nikoli ni bilo tako enostavno

Omogočilo smo plačilo s plačilnimi karticami. Določeni ponudniki že ponudjajo spletno plačevanje. Zato, da bi bilo iskanje in nakupovanje bolj enostavno smo ustvarili tudi filter za iskanje izdelkov pri ponudnikih, ki omogočajo spletna plačila.


Filter za iskanje ponudnikov in izdelkov, ki omogočajo spletna plačil

Uporabiš lahko filter za iskanje ponudnikov in izdelkov, ki omogočajo spletna plačila, tako v procesu nakupa ne bo presenečenj in slabe volje, če ponudnik ne omogoča prejemanja spletnih plačil ;) Filter najdeš na vseh straneh na levi straniPridružite se kot ponudnik

31.03.2020
Robi Pritržnik

Nove krizne razmere, ki nam nam jih je prizadel novi virus Covid-19/koronavirus so naša življenja postavila na glavo. Izzivov, omejitev in novih ukrepov s katerimi se vsakodnevno srečujemo prav vsi, tako ponudniki kot kupci, je iz dneva v dan več. Zaznali smo stisko ljudi, kako varno opravljati nakupe in se odpraviti v fizično trgovino, ter stisko trgovcev, kako svojim kupcem omogočiti dostop do njihovih produktov, saj je večina trgovin zaradi novega virusa morala zapreti svoja vrata.

Da bi rešili ta problem in pomagali tako kupcem, kot trgovcem v teh težkih časih smo vzpostavili novo spletno platformo KUPUJEMDOMA.si – https://kupujemdoma.si/ 

Spletna platforma Kupujemdoma.si omogoča vsem trgovcem brezplačno vzpostavitev spletne trgovine s celotnim procesom prikazovanja in naročanja izdelkov. Spletna platforma deluje tako, da na enem mestu združuje vse ponudnike, ki omogočajo dostavo na dom ali brezkontaktni osebni prevzem na lokaciji ponudnika. Vsak ponudnik, ki se bo pridružil platformi Kupujemdoma.si bo dobil svoj lasten, ločen del spletne trgovine znotraj platorme Kupujemdoma.si

Da bi lahko zagotovili, da se bo platformi lahko pridružil prav vsak ponudnik in trgovec smo število prikazanih produktov na ponudnika omejili na 20 prikazanih produktov. V kolikor bi želeli na platformi prikazati več produktov pa nas prosim kontaktirajte in se bomo potrudili, da vaši želji ugodimo. 

Spletna platforma je še v delu, trenutno spletna plačila in naročila še niso aktivirana za vse ponudnike, tako so naročila možna preko telefona ali preko plačila na TRR ponudnika (preko računa). Se pa ekipa trudi, da bodo procesi čimprej vzpostavljeni, in bo brezstično plačevanje na voljo prav vsem ponudnikom. 

Platofmi KUPUJEMDOMA.si se lahko pridruži čisto vsak ponudnik, sama pridružitev pa je enostavna in hitra. Ponudnik z registracijo na portalu pridobi lasten uporabniški račun ter dostop do uredniškega vmesnika preko katerega lahko vnaša izdelke in pregleduje naročila ter kompletno upravlja s svojo lastno spletno trgovino, ki je vzpostavljena znotraj platforme.

Spletni platformi se lahko pridružijo tudi ponudniki, ki že imajo vzpostavljeno svojo lastno spletno trgovino. Vsi, ki spletno trgovino že imajo, bodo lahko svoje izdelke objavili in prikazovali na platformi KUPUJEMDOMA.si ter kupce preusmerili direktno na svojo lastno spletno trgovino.

Stopimo skupaj, si pomagajmo in na ta način skupaj prebrodimo težke razmere ki so prizadele naše vsakdane. Sodelovanje in izpostavitev na platformi je vsem ponudnikom in kupcem omogočeno brezplačno (20 izpostavljenih izdelkov). Svojo registracijo pa lahko uredite enostavno na tej spletni povezavi: https://kupujemdoma.si/registracija-ponudnika/

V kolikor rabite pomoč pri registraciji in/ali vzpostavitvi spletne trgovine na platformi Kupujemdoma.si pa nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo priskočili na pomoč.

Edina platforma v Sloveniji, ki omogoča nakup pri večih ponudnikih hkrati

31.03.2020
Robi Pritržnik

Trudimo se, da o platformi razširimo glas in da se platformi pridruži čim več ponudnikov s pestro izbiro produktov, ki jih bomo vsi lahko kupovali na varen način iz obdobja svojega doma.

In v čem se platforma Kupujemdoma.si razlikuje od spletnih trgovin?

1. združuje različne ponudnike in trgovce iz cele Slovenije na enem mestu

2. pestra izbira najrazličnejših produktov - od hrane, pijače, do nege, mode in zabave.

3. ponudnike lahko izbirate glede na lokacijo, kar pomeni, da lahko izberete ponudnike v vašem kraju/občini.

4. opis produktov, cene in dostave brez skritih provizij. Vse produkte, cene in opise ponudniki na vnesejo sami, tako da je transparentnost produktov in cen zagotovljena.

In najboljše omenjamo kot zadnje - naš ”killer feature”, ki platformo Kupujemdoma.si razlikuje od vseh že videnih platform.


Si kdaj naročal/-a preko spleta in moral/-a na vsaki spletni trgovina opraviti registracijo, vpisati podatke in oddati naročilo? Pri nas to deluje povsem drugače.

1. registriraš se samo enkrat (ne glede na to od katerega ponudnika na strani želiš kupiti izdelek) 

2. v košarico lahko dodaš izdelke različnih ponudnikov

3. izbereš način dostave in plačila

4. oddaš naročilo

5. vsak od ponudnikov dobi ločeno naročilo, ti pa si pravkar prišparal/a svoj čas


Nakupuj po kategorijah


IzpostavljamoKomentarji

Brez objav

Napiši mnenje